Submit Scores no longer works for me

(e) · 3924

(e)

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 24
on: March 26, 2011, 04:35:01 pm
I am no longer able to submit scores. I hit the submit scores button and my score does not appear on the table. resubmit button has sames effect.

Does anyone have any ideas?

(e)



Echo51

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1139
  • Always lurking in chat, just not always aware
Reply #1 on: March 26, 2011, 04:43:22 pm
Remembered to patch?

Join the chat! :D
- The only echo present here...


UpperKEES

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 5525
  • The Creeper is getting deeper.... into me.
Reply #2 on: March 26, 2011, 04:55:33 pm
Are you using the same computer as you did before? Did you install any updates recently? Like for Adobe AIR or your firewall? Do you use a laptop with powersave functionality for your network card?

My CW1 maps: downloads - overview
My CW2 maps: downloads - overview


Grauniad

  • Global Moderator
  • *****
    • Posts: 7365
Reply #3 on: March 26, 2011, 07:28:47 pm
What level of Creeper World do you have?

Later levels have a "resubmit" button if the server has not accepted the score submission. Do you see the Resubmit Score button?

A goodnight to all and to all a good night - Goodnight Moon


(e)

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 24
Reply #4 on: March 26, 2011, 07:38:47 pm
Are you using the same computer as you did before? Did you install any updates recently? Like for Adobe AIR or your firewall? Do you use a laptop with powersave functionality for your network card?

Same computer. no updates. tried turning the firewall off, no update for Adobe Air or firewall. CW version 0572. Resubmit button has no effect also.

(e)



SPIFFEN

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1631
  • NORWAY
Reply #5 on: March 26, 2011, 07:41:19 pm
Upgrading your game to the latest version should help i think ,
in the bottom left corner in the game start it say what VER:xxxx you have .
You should find it here :
http://knucklecracker.com/creeperworld/patches.php

Edit : Oh , maybe you need to upgrade Adobe then , it might work if you havent done it for an while ,
unless some later updates has messed it up =P
« Last Edit: March 26, 2011, 07:45:23 pm by SPIFFEN »

PLZ THINK ABOUT WHAT YOU CALL YOUR TOPIC ! It will make the search work better =)
My maps : http://knucklecracker.com/creeperworld/viewmaps.php?author=SPIFFEN
How to make links


Michionlion

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1933
  • The Reclaimer
Reply #6 on: March 26, 2011, 08:29:48 pm
Are you using the same computer as you did before? Did you install any updates recently? Like for Adobe AIR or your firewall? Do you use a laptop with powersave functionality for your network card?

Same computer. no updates. tried turning the firewall off, no update for Adobe Air or firewall. CW version 0572. Resubmit button has no effect also.

(e)

Usually thats the problem... no idea now

"Remember kids, the only difference between science and messing around is writing it down."
                                                                                                                         - Adam Savage

My website
My CW1, and CW2 maps!


DarthVader12

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 86
Reply #7 on: March 27, 2011, 11:52:00 am
2.6.0.19120 is the latest version of air
0572 is the latest version of crepper world

Try to uninstall all versions of air and CW. Reinstall AIR FIRST then CW. Then patch CW.

AIR-http://get.adobe.com/air/otherversions/
CW Patch-http://knucklecracker.com/creeperworld/patches.php
« Last Edit: March 27, 2011, 02:58:22 pm by DarthVader12 »



(e)

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 24
Reply #8 on: April 03, 2011, 09:29:21 pm
I got it working again. but I am not sure what it was that worked.

Thanks for the suggestions.

(e)



UpperKEES

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 5525
  • The Creeper is getting deeper.... into me.
Reply #9 on: April 04, 2011, 03:43:22 pm
Probably the good old 'reboot'. Solves 73.4% of all your Windows problems.... ;)

My CW1 maps: downloads - overview
My CW2 maps: downloads - overview


thepenguin

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 3038
  • "What if ..."
Reply #10 on: April 04, 2011, 04:22:28 pm
Probably the good old 'reboot'. Solves 73.4% of all your Windows problems.... ;)

73.4%? ??? where did that number come from?

We have become the creeper...


MadMag

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 3507
  • Alpha
Reply #11 on: April 04, 2011, 04:41:30 pm
Don't take it too literally, special when the  ;) appears behind the sentence...



thepenguin

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 3038
  • "What if ..."
Reply #12 on: April 04, 2011, 04:44:15 pm
I was wondering about if there was some study about that

We have become the creeper...


MadMag

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 3507
  • Alpha
Reply #13 on: April 04, 2011, 05:05:37 pm
Easy way to check if you are unsure.. google  73.4% + Windows  ;)

Zero hits probably mean that there has been no study.



(e)

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 24
Reply #14 on: April 12, 2011, 11:26:27 am
Probably the good old 'reboot'. Solves 73.4% of all your Windows problems.... ;)

No it was not the reboot option. I travel for work and the laptop is off and on a lot. It happened again, best I can figure it out, it relates to a public wifi at a hotel I stayed at. The problem did continue at the next hotel. Later I corrected it by opening internet explorer ( i usually use firefox) and playing with cookies settings. I still don't understand it.

thanks for all the help and suggestions

(e)