Is there a Colonies' Search parameter equal to "not completed"?

ThroAwayAcc · 75

ThroAwayAcc

  • Newbie
  • *
    • Posts: 2
I used to have issues with system crashes unrelated to the game during gameplay and have ended with plenty of maps downloaded but not completed. I think I once saw a search parameter in Creeper World 3 that imply one can input more than keywords.



Karsten75

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 7142
Reply #1 on: September 16, 2021, 12:25:34 am
"In Progress"

'If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.'

Albert Einstein
(1879-1955)


ThroAwayAcc

  • Newbie
  • *
    • Posts: 2
Reply #2 on: September 16, 2021, 02:02:24 am
"In Progress"
...That's not for maps that are still in development?



Builder17

  • Community Guild
  • *****
    • Posts: 1189
  • My account picture is from Nitrome Mutiny.
Reply #3 on: September 16, 2021, 09:09:24 am
...That's not for maps that are still in development?

Maps cannot be changed/updated after they have been uploaded into Colonies :)