Start the game paused

bweenie · 1563

bweenie

  • Jr. Member
  • **
    • Posts: 16
on: October 20, 2011, 10:16:03 pm
It would be nice if the game would start paused, or if there was an option to start the game paused or not. Other than that, this game is perfect :)



Grauniad

  • Global Moderator
  • *****
    • Posts: 7365
Reply #1 on: October 20, 2011, 10:43:35 pm
When the black Mission screen comes up (the one that says Domination or Acquisition), simply press the Pause button (p) before you dismiss the screen.

Alternatively, if there is an opening dialog, pressing the pause button while the dialog are on, will pause the game after the dialog has completed. You can also press Esc. at any time while either of these screens are present and get through to the game (after you have pressed the pause, of course :)).

A goodnight to all and to all a good night - Goodnight Moon


lich98

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1468
  • Lich, Feed me untill I die!
Reply #2 on: October 21, 2011, 03:31:19 pm
If i press the puase button during a speaking part the map starts for me.

I love Mickey Mouse more than any woman I've ever known.
-Walt Disney
This is like deja vu all over again.
-Yogi Berra


Fisherck

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 2072
  • There is always a bigger fish...
Reply #3 on: October 21, 2011, 07:04:12 pm
If i press the puase button during a speaking part the map starts for me.

but not all maps have that ;)

My CW2 Maps
My CW1 Maps
The comments are here to comment, dare to use them.


lich98

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1468
  • Lich, Feed me untill I die!
Reply #4 on: October 22, 2011, 03:06:54 pm
true

I love Mickey Mouse more than any woman I've ever known.
-Walt Disney
This is like deja vu all over again.
-Yogi Berra