Slow Drones

cclloyd9785 · 1367

cclloyd9785

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 140
on: August 31, 2011, 09:51:34 pm
So, I just don't get it.  Why would the default drone speed be 1 if your only option for a slower drone is completely stationary.

I suggest you make it so that the default is 12, and 36 is the max speed (With 36 being as fast as 24 is now)



Kithros

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 670
Reply #1 on: August 31, 2011, 10:18:18 pm
You can use numbers between 0 and 1.



Ebon Heart

  • Hero Member
  • *****
    • Posts: 2460
  • I'm back. For now. Hi guys!
Reply #2 on: August 31, 2011, 10:27:28 pm
Really? When I try to type in .5, for example, it will either give me a 0 or a 1. I don't think there's an in between... But I think it was possible to do this in an older version of the editor. Odd...
« Last Edit: August 31, 2011, 10:29:56 pm by Ebon Heart »

When the going gets tough, the tough get going. The smart left a long time ago.
Check out the amazing A Tragedy Forgotten CW2 map series!


Kithros

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 670
Reply #3 on: August 31, 2011, 10:30:36 pm
Really? When I try to type in .5, for example, it will either give me a 0 or a 1. There's no in between. Sorry... Maybe in the next update. I coulda sworn this used to be possible...
Oh, that's actually strange - you can't anymore, it definitely used to work (I have drone speeds 0.4 in 'the Rings of Jupiter'..)



florrat

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 193
Reply #4 on: August 31, 2011, 11:06:59 pm
(I have drone speeds 0.4 in 'the Rings of Jupiter'..)
And some drones which were MUCH slower ;D I already wondered how you did that... I hope that in a next version of the map editor it will be possible again. :D



knucracker

  • Administrator
  • *****
    • Posts: 11749
Reply #5 on: September 01, 2011, 09:58:57 am
Yes, this was a bug I introduced in the last map editor build.  The next update to the map editor will allow fractional drone speeds again.