[Suggest] CW2 Highscore-List

Shuro · 1866

Shuro

  • Newbie
  • *
    • Posts: 2
on: May 26, 2011, 07:10:16 am
Hi there,

I have one suggestion for the highscore-list (which should be fast to change).
If i filter the results with a name, the ranking-counter starts at 1, so i didn't see on which rank i am.

Could you fix that?

Thank you!!



CobraKill

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1057
  • It's been a while.
Reply #1 on: May 26, 2011, 08:31:05 am
I have one suggestion for the highscore-list (which should be fast to change).
If i filter the results with a name, the ranking-counter starts at 1, so i didn't see on which rank i am.

One thing shouldn't this be in suggestions for CW2, not under support?

But anyways I do agree with you, just as I want total score and average times/score  :)

Never trust a computer that doesn't fit through your nearest window.


Shuro

  • Newbie
  • *
    • Posts: 2
Reply #2 on: May 26, 2011, 11:06:23 am
One thing shouldn't this be in suggestions for CW2, not under support?

You are right, i've overlooked it ^^,  some moderator or admin could move this thread



Echo51

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1139
  • Always lurking in chat, just not always aware
Reply #3 on: May 31, 2011, 07:16:15 am
Bump, this should be done. Prehaps make the current rank show the actual rank compared to all scores without any limiting, and then have a # columm for showing the number in the list/ number of the entry.

Join the chat! :D
- The only echo present here...