"Custom Maps" - Can't link to "on-line" connection

DethbyIT · 1523

DethbyIT

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1233
Using Windows 7 with IE8.

All of my links to CW work from within all types of games - except "Custom Maps".
When I click on the green and white "Online" button, I get a 404 error - and none of my scores are registering.

All of the connections work fine in Story, Conquest, Special Ops, and Chronom.

MS did their regular updates last night.

Any thoughts on what the problem/solution might be?
Thanks,
dbit



mthw2vc

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1014
Reply #1 on: May 12, 2011, 07:55:47 am
Hmmm, it seems that the page used to redirect you to the correct custom map page when clicking the "Online" button is down... Well, it'll be fixed soon, one way or another. It was probably just accidentally deleted or moved when transitioning to the new site.



DethbyIT

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1233
Reply #2 on: May 12, 2011, 08:02:00 am
Thank you - it was actually your game about "DELTA" (a genuwine butt-kicker) that I first noticed it.
I'll stand by to hear more.
dbit



DethbyIT

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1233
Reply #3 on: May 12, 2011, 08:55:40 pm
Update -
The scores are now recording - both those for games (as completed) and those using the "resubmit score" function.

Still no link back to the actual map when trying to use the "Online" button in the "Custom Maps" screen.



knucracker

  • Administrator
  • *****
    • Posts: 11749
Reply #4 on: May 12, 2011, 09:15:32 pm
Just fixed the problem with the online button not finding a page on the server.



DethbyIT

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1233
Reply #5 on: May 13, 2011, 06:03:49 am
Working perfectly now - thank you.
Sorry to distract you from the 'priority'  :)

Standing by (patiently).
dbit


Just fixed the problem with the online button not finding a page on the server.