Failed to load Mono

CobraKill · 7048

CobraKill

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1057
  • It's been a while.
on: November 23, 2013, 05:06:05 pm
Already having trouble with my new laptop. I tried to run CW3 and I'm getting an error. It installed without a hitch and I am trying to install 1.11.

Error:

Unable to load mono library from "C:/Program Files/KnuckleCracker/Creeper World 3/CW3_Data/Mono/mono.dll" (error = 126).

Dell Latitude E6430
Intel i5-3320M
Windows 7 Pro 64Bit

I don't have a log file so it must be created after this file is loaded.
« Last Edit: November 23, 2013, 05:16:47 pm by CobraKill »

Never trust a computer that doesn't fit through your nearest window.


Michionlion

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1933
  • The Reclaimer
Reply #1 on: November 23, 2013, 05:11:02 pm

"Remember kids, the only difference between science and messing around is writing it down."
                                                                                                                         - Adam Savage

My website
My CW1, and CW2 maps!


asmussen

  • Full Member
  • ***
    • Posts: 325
Reply #2 on: November 23, 2013, 05:13:46 pm
Probably the same problem discussed in the two threads below. The first link is specifically for this problem. The second one was for more general issues, but included a reference to this particular issue.

http://forum.unity3d.com/threads/195932-Error-126-%28Unable-to-load-mono-library-from-%29

http://knucklecracker.com/forums/index.php?topic=14731.0


Shawn Asmussen


CobraKill

  • Sr. Member
  • ****
    • Posts: 1057
  • It's been a while.
Reply #3 on: November 23, 2013, 05:16:38 pm
Yeah already fixed. Sorry.

Never trust a computer that doesn't fit through your nearest window.